Sushi bar Zwijndrecht

Shared dining

Sushi barZwijndrecht

Bent u op zoek naar een sushi bar in Zwijndrecht? Wij heten u van harte welkom bij KITA! KITA zorgt voor een complete beleving waar u heerlijk kunt genieten van een luxe concept. Aan rivier de Noord in Hendrik Ido Ambacht vindt u KITA. Wanneer u woonachtig bent in Zwijndrecht, bent u al binnen tien minuten bij de sushi bar.

Voor meer informatie over het restaurant en onze contactgegevens, kunt u terecht op onze contactpagina. Om verzekerd te zijn van een plekje reserveert u nu!

Samen sushi en andere gerechten delen

In de sushi bar hanteren wij het shared dining concept. Dit houdt in dat er meerdere kleine gerechten op tafel staan die u zelf van de kaart heeft gekozen. Vervolgens kunt u deze gerechtjes met elkaar delen. Door de verschillende smaken in de Japanse keuken is het heerlijk om allemaal verschillende gerechtjes bij elkaar op tafel te hebben.

Voor het bereiden van de gerechten wordt er enkel gewerkt met verse, kwalitatieve producten. Door deze keuze komen de smaken van de gerechten juist goed naar voren. Daarnaast is ook de presentatie van de gerechten om ogen te laten verwonderen.

Kita restaurant
Kita restaurant

Reserveren bij sushi bar Zwijndrecht

Wilt u reserveren bij een sushi bar Zwijndrecht? Om zeker te zijn van een plekje, is het aan te raden om te reserveren. Verzeker uzelf van een heerlijk plekje met uitzicht op rivier de Noord in Hendrik Ido Ambacht, omgeving Zwijndrecht. Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langskomen en hoeft u niet te reserveren. Voor reserveringen van 8 personen of meer; Neemt u dan telefonisch contact met ons op +3178 762 09 06 of mail uw verzoek naar info@restaurantkita.nl.

Is het restaurant volgeboekt op de door u gewenste datum? Ontdek onderaan deze pagina onze andere restaurants! Tot ziens in restaurant KITA.