Shared dining

Shared dining

Shared dining bij KITA

Wilt u het concept Shared dining eens proberen? Kom langs in restaurant KITA. Shared dining is het delen van uw eten met de andere mensen aan uw tafel. Door middel van verschillende kleine gerechtjes kunt u meerdere gerechten van de kaart proberen. Het traditionele voor-hoofd-na concept is hiermee verleden tijd.

Voor meer informatie over het restaurant en onze contactgegevens, kunt u terecht op onze contactpagina. Om verzekerd te zijn van een plekje reserveert u nu!

Wat is shared dining

Bij shared dining worden er meerdere gerechtjes op tafel gezet en is afkomstig uit Zuid-Europa en Azië. Het doel van het concept is samen lang tafelen met de verschillende kleine gerechtjes die met elkaar gedeeld worden. Samen maakt u een keuze welke gerechtjes allemaal op tafel komen te staan. Hierdoor is het mogelijk om dingen te proberen waarvan u niet zeker weet of u dit lekker vindt. Daarnaast is het ook erg gezellig om samen de smaken te beleven en van alles wat te kunnen eten. In combinatie met een heerlijk glas wijn of juist een smaakvolle cocktail ervaart u de gehele beleving.

Wij bieden een ruim assortiment shared dining. Gaat u voor de chicken gyoza, iberico ribs en de tuna tataki of toch voor de wagyu niki tori? Bekijk al onze gerecht op onze menukaart.

Shared dining
Kita restaurant

Reserveer nu bij restaurant KITA

Stap binnen in een restaurant waarbij luxe en comfort samenkomen in een Metropolische ambiance. Ervaar het zelf en reserveer een plek bij restaurant KITA. Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langskomen en hoeft u niet te reserveren. Voor reserveringen van 8 personen of meer; neemt u dan telefonisch contact met ons op +3178 762 09 06 of mail uw verzoek naar info@restaurantkita.nl.

Is het restaurant volgeboekt op de door u gewenste datum? Ontdek onderaan deze pagina onze andere restaurants! Tot ziens in restaurant KITA.