Agenda

Share your monday

Share your Monday Vanaf 17:00

Maandag 11 december vanaf 17:00
Maandag 8 januari vanaf 17:00
Maandag 22 januari 17:00

Reserveer vanaf 17:00 je tafel. Tijdens “Share your Monday’ zijn alle “Shared Dishes” de helft van de prijs. U kiest er 2 en het goedkoopste gerechtje halen wij van de rekening. Op deze avond zijn ook alle andere gerechten van de menukaart te bestellen.

2=1 betalen
4=2 betalen
6=3 betalen
8=4 betalen

Bram Borrel

15 december 16:30-19:00

Een keer per maand luiden we het weekend groots in met waanzinnige cocktails, wijnen en lekkere biertjes met een DJ en zinderende muziek voor die fijne weekendvibes.

Dé vrijdagmiddagborrel om de werkweek af te sluiten en je weekend meteen goed in te luiden. Samen met collega’s of vrienden gezellig napraten en nieuwe contacten leggen in een sfeervolle omgeving met mooie mensen om je heen. Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor de gastenlijst. Don’t miss out!

Deze editie is powered by: Nardo Machines & Services

Volgende edities: 12 januari | 28 maart | 19 april | 31 mei | 28 juni

Kita s Sunday

Zondag 10 december vanaf 12:00

De laatste editie van 2023 beloofd een knaller te worden met niemand minder dan OG3NE. OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa, en de tweeling Amy en Shelley die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. Lisa, Amy en Shelley wonnen in 2014 The Voice Of Holland en treden nu op met de grootste namen op de mooiste plekken.

Geniet van een heerlijke zondagmiddag vol heerlijke muziek, onze gerechten, wijnen en goed gezelschap. Samen met zanger Gerrit en onze resident DJ Freek-F beloofd dit een heerlijke middag te worden!

Reserveer uw lunchtafel voor Kita’s Sunday!

Volgende edities: 21 januari | 17 maart | 14 april | 19 mei | 23 juni

Christmas Club Kita

Donderdag 21 december 2023

Een heerlijke opwarmer voordat de Kerstdagen dan echt losbarsten. Reserveer je dinertafel met aansluitend een klein feestje met Roog, Freek en Lisa. Wil je gezellig een drankje aan onze bar drinken zonder een diner vooraf dat kan natuurlijk ook.

ROOG:
Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat je deze DJ-God nog nooit heb horen draaien. Wij zijn dan ook zeer vereerd met zijn komst op de aller eerste Christmas Club in Kita. De lat ligt gelijk heel hoog, dat beseffen we ons goed. Maar een lekkere binnenkomer is het zeker!

Freek-F:
Uiteraard geen feest zonder onze resident DJ Freek-F. Hij geeft de voorzet en kopt hem uiteindelijk in. Wat een souplesse en finesse. More foodwork, more energie, more action met deze man. We zitten weer klaar voor een 1-2tje met ROOG en uiteindelijk de overtreffende trap op 21 december.

Le Frini:
Wij kunnen niks anders zeggen dan: ‘Jeetje wat draait die gozer lekker!’ Je hoort het gelijk als hij er is. Pompende beats, Guilty Pleasures met de juiste hoogtepuntjes. Deze man mag zeker niet ontbreken tijdens de Christmas Club. Wij zijn groot fan!

Hiervoor vragen wij een aanbetaling van 20,- euro p.p. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindnota

Eerste Kerstdag

Kerst Diner

Vier het Kerstdiner bij Kita op eerste Kerstdag. Geheel in Kerstsfeer verzorgen wij met het gehele team graag voor u een warme Kerst. Wij serveren onze hele menukaart met buiten de kaart om een aantal mooie Kerst specials.

Diner: vanaf 17:00

Hiervoor vragen wij een aanbetaling van 20,- euro p.p. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindnota

Tweede Kerstdag vieren bij Kita

Tweede Kerstdag

Kerst lunch & diner

Vier de kerst tijdens de lunch of diner bij Kita. Geheel in Kerstsfeer verzorgen wij met het gehele team graag voor u een warme Kerst. Wij serveren onze hele menukaart met buiten de kaart om een aantal mooie Kerst specials.

Lunch: Vanaf 12:00
Diner: vanaf 18:00

Hiervoor vragen wij een aanbetaling van 20,- euro p.p. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindnota

Happy New Year

31 december 2023 – 02 januari 2024

Oud en nieuw vieren wij thuis met vrienden en familie. Wij wensen jullie een gezellige jaarwisseling en ontvangen jullie graag weer op 3 januari 2024

Zondag 31 december
Gesloten

Maandag 1 januari
Gesloten

Dinsdag 2 januari
Gesloten

RESTAURANT KITA

NOORDKADE 4. 3341 SZ HENDRIK IDO AMBACHT

RESTAURANT KITA
NOORDKADE 4, 3341 SZ
HENDRIK IDO AMBACHT