Restaurant Noordkade

Shared dining

Restaurant Noordkade

Bent u op zoek naar een restaurant aan de Noordkade in Hendrik Ido Ambacht? Kom langs bij KITA. Een uniek concept waarbij luxe, comfort en smaak samen komen. Geniet hier van gerechten met een unieke smaak.

Met uitzicht op Rivier de Noord geniet u van heerlijke gerechten en cocktails. U kunt de gehele dag plaatsnemen in ons restaurant, voor zowel lunch als diner. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Shared dining in een luxe restaurant

Kom dineren in ons luxe restaurant waarbij het shared dining concept voorop staat in combinatie met heerlijke cocktails. Shared dining is het delen van gerechten met de personen aan tafel. Door het ruime aanbod aan verschillende gerechten is er voor een ieder van het gezelschap wel wat lekkers.

De gerechten die wij serveren zijn uniek in smaak en presentatie. Daarnaast is er ook over de inrichting van het restaurant nagedacht. Hierdoor wordt er een luxueuze totaalbeleving gecreëerd voor onze gasten.

Kita restaurant
Kita restaurant

Reserveren bij restaurant KITA Noordkade

Wilt u zeker zijn van een plekje in het restaurant aan de Noordkade? Reserveer dan via onderstaande knop. Ervaar zelf het shared dining concept. Naast dineren kunt u ook langs komen voor een gezellige borrel. Hier hoeft u niet voor te reserveren.

Bent u met een groep van acht personen of meer? Neem dan telefonisch contact met ons op via +3178 762 09 06 of mail uw verzoek naar info@restaurantkita.nl.