Bruiloft Patrick & Zwaan

– dinsdag 12 september 2023 –

Omdat we dingen moesten regelen, zo begon dit. Maar waarom daar dan niet een gezellig borreltje bij? Liefde moet gevierd worden vinden wij.

Zwaan zeurde wel eens, vriendinnen ook… ‘Paahaaat, wanneer ga je haar nou eens vragen?’ En daar wastie dan, die Paaahaat… op 1 knie in een yurt met een doosje en een ring.

Dat gezeur van die vriendinnen was overigens ook wel uit eigenbelang want die wilde gewoon wat te vieren hebben. En nou hebben we dus een bruiloft zonder feest. Het was kiezen, of jullie allemaal lam de deur uit zien rollen of samen op huwelijksreis. Aangezien we 90% van jullie wel eens lam door de deur hebben zien gaan en wij Valencia nog nooit gezien hebben, kozen we voor het laatste. Maar als je goed je best doet tot 18:00 is er alsnog een kans van slagen (dat met dat rollen en die deur)

Wij nodigen jou/jullie uit omdat het voor ons veel betekent als je erbij bent. Waarschijnlijk heb je al 11 jaar relatie geklaag gehoord van ons dus je heb nu wel een beetje entertainment verdiend. We hopen dat we je de rest van ons leven kunnen blijven lastig vallen met geklaag over elkaar.

12:00 Restaurant Kita

 

 

PARKEREN: Gratis rondom het restaurant

18:00 The end

Wij hopen dat je erbij bent. Laat ons weten met/zonder partner en/of kinderen ivm de planning.

Bruiloft Patrick & Zwaan

Rsvp Bruiloft 12 september 2023

Naam(Vereist)

Iedereen snapt wel dat je niet in een witte kuit-legging en een ketelpak naar een bruiloft gaat toch?