Terras aan het water

Restaurant Zwijndrecht

Restaurant met terras aan het water

Een terras aan het water biedt de zekerheid voor een heerlijke middag of avond. Het terras van restaurant Kita is gelegen aan rivier de Noord in Hendrik-Ido-Ambacht. Het is een heerlijke plek om de middag te vertoeven of om de zwoele zomeravonden op door te brengen. Het uitzicht over rivier de Noord geeft een gezellige toevoeging aan het gezelschap.

Geniet van de zonnestralen op het terras

Geniet van de zonnestralen op het terras aan het water. Door ons panoramaterras heb je op verschillende hoeken de mogelijkheid om een aantal zonnestralen te pakken. Het uitzicht is hier dan ook geweldig, waar je de laatste zonnestralen naar beneden kunt zien zakken. Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om in de frisse lucht te zitten.

Ook in de wintermaanden zitten we niet stil! Geniet van ons overheerlijke overdekte en verwarmde terras. Natuurlijk bieden we ook gewoon de mogelijkheid om binnen plaats te nemen in ons prachtige restaurant.

Verschillende gerechten om te proberen

Waar je binnen verschillende gerechten kunt proeven met overheerlijke smaken, kan dit op het terras natuurlijk ook. Probeer en deel kleine gerechtjes met het gezelschap tijdens een shared dining arrangement. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van verschillende cocktails afkomstig uit onze cocktailbar.

Restaurant Zwijndrecht
Restaurant Zwijndrecht

Kom borrelen op het terras aan het water

Kom heerlijk vertoeven op ons terras aan het water gelegen aan Rivier de Noord in Hendrik-Ido-Ambacht. In de zomermaanden kun je hier genieten van de eerste zonnestralen, terwijl we in de winter de mogelijkheid bieden voor een overdekt, warm terras. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van de gezellige mogelijkheden dat een terras aan het water biedt.