Sushi restaurant

Sushi restaurant

Sushi restaurant

Een sushi restaurant waarbij luxe en comfort samenkomen in een chique ambiance. Dat is de perfecte omschrijving voor restaurant KITA. Wanneer u een voet binnen ons pand zet, bevindt u uzelf direct in een andere wereld.

Wilt u zelf de sfeer ervaren in ons sushi restaurant? Door onze goede ligging in Hendrik Ido Ambacht is restaurant KITA goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem en omgeving. Gratis parkeren op loopafstand van het restaurant. Met een uitzicht over rivier de Noord kunt u heerlijk dineren onder het genot van heerlijke gerechten.

Voor meer informatie over het restaurant en onze contactgegevens, kunt u terecht op onze contactpagina. Om verzekerd te zijn van een plekje reserveert u nu!

Ruime keuze sushi gerechten

Met een ruime keuze aan verschillende sushi gerechten kan het niet anders dan dat u een heerlijke avond gaat beleven. In ons sushi restaurant heeft u de keuze uit sushi rolls, sashimi en andere Japanse gerechten. Op onze menukaart vindt u ook exclusieve sushi rolls als Pornstar Martini en Moët Sushi. Ook het concept shared dining is iets wat terug komt in ons restaurant.

Niet alleen zijn de gerechten een plaatje voor het oog, ook de smaken komen perfect samen. Hierdoor wordt eten een echte beleving. Ook in het restaurant kunt u uw ogen uitkijken. De nieuwe generatie wat betreft restaurant design is volledig doorgetrokken in ons sushi restaurant.

Sushi restaurant
Kita restaurant

Reserveer nu bij sushi restaurant KITA

Om verzekerd te zijn van een plek in ons restaurant KITA kunt u online reserveren. Deze reservering komt binnen in ons systeem waardoor wij hem kunnen bevestigen. Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langskomen en hoeft u niet te reserveren. Voor reserveringen van 8 personen of meer; Neemt u dan telefonisch contact met ons op +3178 762 09 06 of mail uw verzoek naar info@restaurantkita.nl. Is het restaurant volgeboekt op de door u gewenste datum? Ontdek onderaan deze pagina onze andere restaurants! Tot ziens in restaurant KITA.