Restaurant Zwijndrecht

Restaurant Zwijndrecht

Restaurant Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een restaurant in Zwijndrecht? Kom langs bij KITA! Door onze centrale locatie in Hendrik Ido Ambacht zijn wij goed te bereiken met de auto. Parkeer gratis voor de deur en geniet van het uitzicht op Rivier de Noord. Een restaurant waarbij luxe en comfort samenkomen in een Metropolische ambiance. Dat is wat KITA uniek maakt!

Voor meer informatie over het restaurant en onze contactgegevens, kunt u terecht op onze contactpagina. Om verzekerd te zijn van een plekje reserveert u nu!

Een hedendaags concept in een luxe jasje

Het concept van restaurant KITA is shared dining waar u de gehele dag plaats kunt nemen. Voor een lekkere lunch of juist voor een uitgebreid diner, onze menukaart biedt een ruime keuze. Ook wanneer u geen fan bent van sushi, is er meer dan voldoende keuze uit verschillende gerechten. Hierdoor is het mogelijk om heerlijk uit eten te gaan in Zwijndrecht.

Onze gerechten zijn niet alleen een plaatje voor het oog maar smaken ook erg uniek. Bij ons vindt u niet de standaard sushi-gerechten, maar gerechten die de smaakpapillen uitdagen. Het traditionele voor-hoofd-na concept laten wij volledig achterwege. Een creatief menu samengesteld door de twee chef-koks van KITA: Barry van Wilgenburg en Rob Werkhoven.

Restaurant Zwijndrecht
Restaurant Zwijndrecht

Reserveren bij Restaurant Kita Zwijndrecht

Om zeker te zijn van een plekje is het aan te raden om te reserveren. Verzeker uzelf van een heerlijk plekje met uitzicht op rivier de Noord in Hendrik Ido Ambacht, omgeving Zwijndrecht. Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langskomen en hoeft u niet te reserveren. Voor reserveringen van 8 personen of meer; Neemt u dan telefonisch contact met ons op +3178 762 09 06 of mail uw verzoek naar info@restaurantkita.nl.

Is het restaurant volgeboekt op de door u gewenste datum? Ontdek onderaan deze pagina onze andere restaurants! Tot ziens in restaurant KITA.