Lunchen Zwijndrecht

Shared dining

Lunchen Zwijndrecht

Wilt u lunchen in een restaurant in Zwijndrecht? Neem plaats bij restaurant KITA! Onze centrale ligging in Hendrik-Ido-Ambacht maakt dat wij goed te bereiken zijn met de auto. Met de mogelijkheid om gratis de auto te parkeren neemt u makkelijk plaats voor een overheerlijke lunch.

Het gehele menu voor de lunch

Naast dat wij een apart lunch menu hebben, bieden wij de mogelijkheid om de gehele dag alles van de menukaart te nuttigen. Hierdoor wordt de keuze voor de lunch uitgebreider en kunt u ervoor kiezen om de lunch een gezellig uitje te maken.

Door de combinatie van een prachtige presentatie van de gerechten en smaken is de lunch in Zwijndrecht alles behalve normaal. Ervaar het zelf en kom langs!

Zakelijke lunch

Het is mogelijk om uw zakelijke lunch bij KITA plaats te laten vinden. Hiervoor hebben wij een speciale menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. Hierdoor kunt u snel en makkelijk even plaats nemen voor een overheerlijke lunch maar kunt u daarna ook snel weer aan de slag met het werk. Het menu van onze chef-koks is hier helemaal op afgesteld!

Ook een zakelijke lunch met een grote groep is mogelijk. Hiervoor is het wel aan te raden een reservering te maken. U bent dan verzekerd van een plek en wij kunnen u verzekeren dat de zakelijke lunch een succes wordt.

Kita restaurant
Kita restaurant

Kom lunchen in Zwijndrecht bij Restaurant KITA

Lunchen in Zwijndrecht doet u bij Restaurant KITA. Bij ons geniet u van een overheerlijk menu waarbij er voldoende keuze is.

Voor de lunch hoeft u niet te reserveren, wij ontvangen u graag. Het is mogelijk om op ons terras plaats te nemen of heerlijk binnen. Met uitzicht op rivier de Noord bent u altijd verzekerd van een plek met een prachtig uitzicht. Kom langs en geniet van een overheerlijke lunch in Zwijndrecht.