Japanse lunch

Shared dining

Japanse lunch

Een restaurant waarbij u heerlijk van een Japanse lunch kunt genieten. Dit is mogelijk bij restaurant KITA in Hendrik-Ido Ambacht. Het is bij ons mogelijk om de gehele dag plaats te nemen. Onze uitgebreide menukaart biedt vele opties om een heerlijke lunch te nuttigen.

Of u nu langs wilt komen voor een zakelijke lunch of juist gezellig met een bekende bij wilt kletsen, in ons luxueuze restaurant is dit mogelijk. Reserveer om zeker te zijn van een plekje of kom spontaan langs. Tot ziens bij restaurant KITA.

Zakelijke lunch

Wanneer u een zakelijke relatie wilt uitnodigen voor een overheerlijke lunch kunt u plaats nemen in ons comfortabele restaurant. Op de menukaart van KITA zijn veelal Japanse gerechten te vinden. Zo kunt u heerlijk genieten van sushi rolls, sashimi of andere Japanse gerechten. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van andere overheerlijke gerechten. Gerechten waarbij de smaken en uitstraling samen komen tot een luxe geheel.

Kita restaurant
Kita restaurant

Kom een Japanse lunch eten bij restaurant KITA

Wilt u zelf de luxe Japanse lunch uitproberen in restaurant KITA? Reserveer dan een plek. Hierdoor bent u verzekerd van een plek en kunt u zelf alle gerechten uitproberen op onze kaart. Wanneer uw zakelijke lunch met een groep van meer dan acht personen is kunt u het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Dit kan via +3178 762 09 06 of mail uw verzoek naar info@restaurantkita.nl