Cocktailbar

Shared dining

De cocktailbar voor exclusieve smaken

Vier het weekend met overheerlijke cocktails en bijpassende gerechten. In de cocktailbar van restaurant KITA in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een ruime keuze van verschillende cocktails. Wij serveren de meest heerlijke cocktails gemaakt met de alleen de beste ingrediënten. Onze bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje met vrienden of collega’s.

Kom spontaan langs voor een gezellige borrel of reserveer een plek om verzekerd te zijn van een plek. Combineer het met een overheerlijk diner of lunch. We zien u graag!

Cocktails in combinatie met heerlijk eten

Niet alleen voor de borrel zijn cocktails een geschikt drankje. Ook voor tijdens het diner komen de smaken heerlijk samen bij de verschillende smaken. In ons metropolisch restaurant en café in Hendrik-Ido-Ambacht nodigen wij u uit om plaats te nemen.

De cocktails op de menukaart gaan perfect samen met het eten. De smaken passen perfect bij elkaar en zorgen dan ook voor een totale beleving in het restaurant. Kom genieten met vrienden of collega’s van de overheerlijke cocktails uit onze cocktailbar.

Kita restaurant
Kita restaurant

Kom langs in de cocktailbar

Kom langs in de cocktailbar van Restaurant KITA. Wij ontvangen u graag voor de lunch, diner of borrel. Het is hierbij altijd mogelijk om een cocktail te bestellen. Wij zijn op maandag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend. Voor een borrel is het niet nodig om een reservering te maken. Wil je zeker zijn van een plekje tijdens de lunch of het diner? Dan is het goed om een plek te reserveren in de cocktailbar.