Bedrijfsborrel

Shared dining

Een bedrijfsborrel organiseren bij KITA

Een bedrijfsborrel organiseren kan een lastige klus zijn. De keuze maken voor de locatie, hapjes en drankjes, het zijn zo maar een aantal dingen waar je over na moet denken. Organiseer de zakelijke borrel bij Restaurant Kita! Wij denken graag met je mee en nemen de moeilijke keuzes uit handen. Hoef jij alleen nog maar na te denken over de gasten!

Een luxe bedrijfsborrel op een prachtige locatie

Een bedrijfsborrel bij Kita staat gelijk aan een luxe bedrijfsborrel op een prachtige locatie. Ons restaurant is voorzien van een kwalitatief hoogwaardig interieur met een eigentijdse uitstraling. Luxe en comfort komen samen op de locatie, waan je met de zakelijke borrel in een Metropolische ambiance.

Vier werksuccessen of leg nieuwe zakelijke contacten

Een bedrijfsborrel kan natuurlijk verschillende doeleinden hebben. Vier werksuccessen met de verschillende mensen op de werkvloer of leg juist nieuwe contacten. Dit is allemaal mogelijk onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes.

Het eten biedt een smaaksensatie door de verschillende gerechten. Ook hier werken we enkel met de allerbeste ingrediënten. De smaken zijn puur en uniek. Geïnspireerd op de Japanse keuken bieden we verschillende gerechten. Voor de bedrijfsborrel stellen we een overheerlijk menu samen.

Shared dining
Kita restaurant

De bedrijfsborrel bij restaurant KITA

Organiseer de bedrijfsborrel bij Restaurant Kita en wordt overweldigd door de mogelijke opties. In de wintermaanden hebben we voldoende plek in ons restaurant. In de zomermaanden verplaatsen we de borrel graag naar ons terras aan het water!

Ook voor de vrijdagmiddagborrel bieden wij de mogelijkheid om langs te komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden rondom het organiseren van een bedrijfsborrel.