DINER & PARTY TICKETS SOLD OUT!

Kita’s Kings Night. De nacht van de drie Koningen en één Koningin: ROOG | MC Choral | Freek-F | Le Frini. Reserveer vooraf een diner tafel met aansluitend het feest of kom later op de avond voor alleen het feest. Dit wordt een Koninklijke avond! 21+

Diner vanaf 18:00 | Party vanaf 21:30

Line Up:

Roog

Hoewel hij door velen een DJ wordt genoemd, is hij daarnaast ook een master in het betoveren van zijn publiek. Deze koning van de housemuziek is een waar fenomeen. Ongekend populair is hij met zijn unieke stijl van het spelen en zijn energie die hij de zaal ingooit. Tijdens de Christmas Club in Kita 2023 wist hij binnen no-time de hele crowd los te laten gaan. Dat belooft wat tijdens Kita’s Kings Night 2024.

Freek-F

Freek Feenstra, ook bekend als Freek-F, is een Nederlandse 28-jarige DJ/Producer uit Rotterdam. Freek is gespecialiseerd in het aanvoelen van zijn publiek met zijn sexy sounds. Zijn energie is weergaloos. Deze man kan eigelijk alles. Met trots mogen wij hem al meer dan 10 jaar de resident DJ van de ‘Willaerts Group’ noemen.

Mc Choral

Deze dame heeft één voorwaarde: het dak moet eraf! Kijk, dat horen wij graag. Met haar enorme track record (Steve Angello, Erick Morillo, Armand van Helden, Bob Sinclars, Erick E, ROOG, Jean, Fedde le Grand, Hardwell en Luciën Foort) is zij onze koningin van het bal op 26 april 2024. Met haar heldere stem, vol power & soul, gaat zij zeker voor vuurwerk zorgen tijdens Kita’s Kings Night

Le Frini

Het wonderkind van de Willaerts Group “Le Frini” Hij heeft inmiddels al een aantal sets gedraaid in Kita op vrijdag- en zaterdagavond. Wij kunnen niks anders zeggen dan: ‘Jeetje wat lekker!’ Je hoort het gelijk als hij er is. Pompende beats en guilty pleasures met de juiste hoogtepuntjes. Deze man mag zeker niet ontbreken tijdens Kita’s Kings Night. Wij zijn groot fan!